Luxe Hymer Integraal camper

Luxe Hymer camper voor 4 personen.

Details:

Ons paradepaardje en ook die van Hymer zelf!

Deze prachtige Hymer uit 2009 is lekker luxe! Luxe uitstraling en ook zeer comfortabel om in te verblijven.

Uiteraard altijd uitstekend onderhouden en is voorzien van alle gemakken en extra’s. Denk aan een oven voor je warme broodjes in de ochtend en je lekkere oven gerechten, koelkast en vriezer, 3-pits fornuis, gootsteen, wc en douche, slaapplekken voor maximaal 4 personen, een grote garage, dubbele bodem en extra opbergruimte. Ook de fietsen kunnen mee op het fietsenrek. Kortom een luxe camper voor een prachtige vakantie.

Al vanaf € 145,- per dag.

De camper is niet online te reserveren. Voor alle prijzen, extra informatie en beschikbaarheid, neem gerust contact met ons op.

Voor het besturen van deze camper is rijbewijs C1 vereist en enige ervaring met het besturen van grote voertuigen.

Luxe Hymer Camper huren

In deze camper is een volledige inventaris aanwezig voor maximaal 4 personen. Doe wat boodschappen, neem je vakantiekleding, kussens en beddengoed mee en vertrek naar je gewenste vakantiebestemmingen.

Het is een heerlijke camper om in te slapen, koken en verblijven. De camper is voorzien van een lange luivel van 5 meter waardoor je mooi beschut kan genieten van de ruimte voor de camper.

Van alle gemakken voorzien, zoals een oven, een koelkast en een vriezer, heerlijke bedden en keuken en badkamer waar je u tegen zegt.
Naast deze inventaris is de camper zo gebouwd dat de douche en toilet apart zijn maar dat u met een enkele handeling deze tot 1 grote badkamer kunt omtoveren. Vanuit de badkamer heeft u toegang tot de kast en tot het slaapgedeelte.

In het dak van de camper zit een Airco. Deze airco blaast koude lucht op gewenste temperatuur. De camper is uiteraard ook voorzien van een standkachel voor de koude avonden of dagen.

Daarnaast rijd onze camper als een zonnetje:
De camper beschikt over stuurbekrachtiging, verstelbaar stuurkolom, elektrische verwarmde panoramaspiegels, radio/CD, startonderbreker, cruise control, airco en 2 luxe Aguti ergoflex verstelbare pilotenstoelen draaibaar naar luxe L-zit en zijbank woongedeelte.

Qua veiligheid is de camper ook voorzien van alles zoals extra sloten op de portieren en diefstal alarm.

Heb je meer vragen of ben je benieuwd naar de beschikbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op.

Prijzen per dag

Laagseizoen        € 145,-  (vanaf 6 oktober)

Voorseizoen        € 169,-  (vanaf 27 april)

Hoogseizoen       € 195,-  (vanaf 1 juli)

Naseizoen           € 169,-  (vanaf 1 september)

Beschikbaarheid

Beschikbaar
Geboekt
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30