Hymer Integraal camper

Complete Hymer camper voor 5 personen.

Details:

Deze prachtige Hymer uit 2005 is altijd uitstekend onderhouden en is voorzien van alle gemakken en extra’s. Denk aan een oven voor je warme broodjes in de ochtend en je lekkere oven gerechten, koelkast en vriezer, 3-pits fornuis, dubbele gootsteen, wc en douche, slaapplekken voor maximaal 5 personen, een grote garage, dubbele bodem en extra opbergruimte. Kortom een comfortabele camper voor een prachtige vakantie.

Al vanaf € 105,- per dag.

De camper is niet online te reserveren. Voor alle prijzen, extra informatie en beschikbaarheid, neem gerust contact met ons op.

Voor het besturen van deze camper is rijbewijs B vereist en enige ervaring met het besturen van grote voertuigen.

Beschrijving

In deze camper is een volledige inventaris aanwezig voor maximaal 5 personen. Doe wat boodschappen, neem je vakantiekleding, kussens en beddengoed mee en vertrek naar je gewenste vakantiebestemmingen.

Het is een heerlijke camper om in te slapen, koken en verblijven. De camper is voorzien van een lange luivel van 5 meter waardoor je mooi beschut kan genieten van de ruimte voor de camper.

In het dak van de camper zit een Airco. Deze airco blaast koude lucht op gewenste temperatuur. De camper is uiteraard ook voorzien van een standkachel voor de koude avonden of dagen.

Er is ook een navigatie van TomTom aanwezig met live data waar je overal kan komen, in deze navigatie zijn de maten van de camper ingevoerd en zul je nooit ergens komen waar je met de camper niet doorheen kan.

Qua veiligheid is de camper ook voorzien van alles zoals extra sloten op de portieren en diefstal alarm.

Heb je meer vragen of ben je benieuwd naar de beschikbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op.

Prijzen per dag

Laagseizoen      € 105,-
(vanaf 6 oktober)
Voorseizoen     € 121,-
(vanaf 27 april)
Hoogseizoen    € 157,-
(vanaf 1 juli)
Naseizoen         € 121,-
(vanaf 1 september)

Beschikbaarheid

Beschikbaar
Geboekt
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30